Go morgon världen!

Lördag morgon  kl 09.39, en fantastiskt underbar dag solen skiner och fåglarna kvittrar.. Det känns nu som det är sommar ute.
Uppstigning idag klockan 6.30 tog mig lite sov morgon, till jobbet *suck*  det värsta jag vet klvia upp så  tidigt en lördag morogn, kännas så omänskligt på någotvis, hela stan ligger och sover, och det känns som man är den enda människan  på  jorden som är vaken så  tidigt....


Aja här på  jobbet är det lugnt, alla sover.. efter nattrappen så blir det lite frulle,och en koppp varm kaffe, det smakar utmärkt och helt underbart när amn kliver innanför avdelningens dörrar och känner doften av nybryggt kaffe..

Sen i eftermiddag efter jobbet,kommer en kompis här skla det surrars och sen blir tvättstuga*suck*  vad jag avskyr tvätta, speciellt och sitta där och  sortera tvätten, och vika strumporna..

Men "efter regn kommer sol" som det fint heter, då ska ja på inflyttningsfest, ska bli kul och, det var ett tag sen man var på  en sådan.. Önskar det nyinflyttade paret lycka till!

Kommentarer
Postat av: Mickis

Du ser, nu har du ju fått ordning på grejerna hehe

2007-07-14 @ 10:19:45
URL: http://xmickis.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0